söndag 8 november 2009

Utställning i Gråmanstorp


Igår var jag och Wilma på utställning med Qila och Quilla och det var jättekul. Wilma visade Qila (ni två var kanonduktiga) och jag visade Quilla. Där var 6 tikvalpar i deras klass och Qila blev 2:a och Quilla blev 3:a och de fick Hp (hederspris) båda två och jättebra kritik. Quilla har jag ju inte tränat då hon bor hos fodervärdar i Lagan men det gick bra ändå. Hon var mycket glad och ville hälsa på allt och alla och hon tyckte det var roligt. Sen var hon inte så duktig på att gå fint, hon var lite för glad för det, men hellre det.
Sen ställde jag ut Olivia som också bor hos fodervärdar i Klippan och hon fick en
2:a i öppenklassen. Hon fick fin kritik och hon fick en tvåa för att hon har för luftiga öron. Hon har fina viköron när hon är lugn men när matte Matilda tränar henne tycker hon det är så kul så att öronen åker upp för mycket. Tack så mycket Matilda för att du visade henne så bra. Ni var jätteduktiga.
Olga och matte Ulrika var också med på utställningen och de fick en 1:a i öppenklassen. Grattis mycket roligt!

Här kommer deras kritik:

Ekeröds Qila: Mkt god typ, fem. huvud, korrekt bett, bra skuldra,rygg och kors, bra bröstkorg och benstomme, goda rörelser, fint temperament, välvisad.

Ekeröds Quilla: Mkt god typ, fem. huvud, korrekt bett, bra skuldra,rygg och kors, välutvecklad bröstkorg för åldern, bra benstomme, goda rörelser, fint temperament.

Ekeröds Olivia: Mycket god typ, fem huvud, korrekt bett, alltför luftiga öron, bra skuldra och rygg, aningen brant kors, tillräcklig bröstkorg, tillräcklig benstomme, goda rörelser, kunde ha mer substans, trevligt temprament.

Här ovanför är bilder från utställningen. Överst är Wilma och Qila. Andra bilden är jag och Quilla, tredje bilden är Olivia, fjärde bilden är Olga och den sista bilden är på både Qila och Quilla.

3 kommentarer:

  1. Nu har jag lyckats skriva kommentar! Tack för igår, det var jättekul! Är så glad för för Olgas "etta". Idag är hon överlycklig, hon fick Hugos pris från rallylydnaden, ett nytt "pipdjur", praktiskt dock utan pipis i...

    SvaraRadera
  2. det gick ju bra i gråmanstorp.Här fick man sitta hemma med ett gäng hostande hundar.Hoppas att ni slipper kennel hostan .

    SvaraRadera
  3. Grattis till både resultat och fina kritiker från helgen!! =)

    SvaraRadera