fredag 20 november 2009

Ekeröds Lady på besök


I söndags var Ekeröds Lady på besök och det var verkligen jätteroligt att få träffa henne igen denna goa lilla hund. I september förra året så flyttade Lady till en ny familj eftersom hon har ett C på ena höften och jag därmed inte skulle ta några valpar på henne. Mycket roligt att se att hon trivs så bra i sin nya familj. Hon tyckte det var roligt att hälsa på oss alla men hon åkte glatt med sin familj när de skulle köra. Det är klart att jag saknar henne men när man ser hur bra hon har det känns det lättare. Här ovanför är kort på Wilma och Lady.

Veckan har rullat på ganska snabbt tycker jag och det har mest varit regn och rusk. Inget väder som passar mig eller hundarna. De hatar verkligen när det regnar går bara ut och kissar och vill sen in igen.

Vår fasta telefon har strulat i 3 veckor nu. Den fungerar ibland och ibland inte alls. Jag har kommit på att den fungerar inte när regnar. Det är säkert fukt i ledningen. Jag har ringt och felanmält den flera gånger och också fått reda på att den är okej flera gånger. Nu senast idag fick jag veta att felet var åtgärdat. Och ja, idag har den fungerat eftersom det var fint väder. Nu i kväll började det regna igen och nu funkar inte telefonen. Jag har ändå sagt att den inte funkar när det regnar. Nu får jag nog ringa och säga ifrån lite mer bestämt för så här kan vi inte ha det. Om det är någon som behöver ha tag på mig så kan ni ringa mig på mobilen 076-2734641.

2 kommentarer:

  1. Nu väntar man på HD-svaret. Spännande! Annars ligger all träning nere, Hugo har tonsillit, årets första och båda går på penicillin så de inte ska smitta fram och tillbaka.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kul att få se bilder på söta Lady igen! Kul att hon trivs så bra i sin nya familj. =)

    SvaraRadera