onsdag 7 juli 2010

Agility och utställning


Både Ekeröds Laban och Ekeröds Olga har debuterat i hoppklass 3. Det är betydligt svårare bana i 3:an och idealtiden är lägre. Det gick bra för båda. Olga och Hugo var i Varberg och tävlade förra veckan. Det blev 5 fel i slalom för Olga i hoppklass 3 och hon kom 4:a i Öppenklassen. Hugo blev 11:a i agilityklass 3. GRATTIS!!
I helgen var det tävling i Karlskrona både lördag och söndag. Laban fick noll fel i hoppklass 3 med lite tidsfel. På söndagen kom Laban 3:a i agilityklass 2 och han fick sin första pinne. GRATTIS!!

Nu är det snart dags för mig och Wilma att tävla agility i Bjuv. Det är på lördag och söndag. Det ska bli roligt och samtidigt lite nervöst för jag är verkligen ringrostig när det gäller agilitytävlingar. Men det viktigaste är ju att vi och hundarna har kul.

Men innan dess så ska vi på fredag åka till Tvååker på utställning. Jag ska ställa mammas kuvasz Zelma och Wilma ska ställa Ekeröds Qila. alltid lika spännande och se hur det går. Så jag hoppas på fint väder i helgen men helst inte alldeles för varmt. Det är Qila som är på kortet. Anna var här och tog lite nya fina kort på hundarna och här är ett av dem. Tack för det Anna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar