lördag 5 juni 2010

Valparna har flyttat hemifrån

Inatt kom Wilma hem från sin vecka i Frankrike och hon hade haft det jättebra. Men det var väldigt skönt att få hem henne igen.
Idag är valparna 8 veckor och de har flyttat till sina nya hem allihop. De är supergoa men det är rätt skönt allt återgår till det normala. Nästan i alla fall. Ekeröds Olivia som är mamma till valparna har ju bott hos fodervärdar tidigare men det är nu bestämt att hon kommer att stanna här hos oss. Det är en härlig liten hund som fungerar mycket bra i flocken. Hon är ju också tränad och tävlad i agility och det kommer jag att fortsätta med. Välkommen Olivia!
Det har varit fullt upp denna veckan också i torsdag var jag och Julia och tränade agility. Anna var också med med sina hundar. Det var kul det måste vi bara fortsätta med. Anna hade även sin fina kamera med och tog nya kort på hundarna och hon följde även med hem och tog kort på valparna. Igår var det veeterinärbesiktning och det gick jättebra.
Förra lördagen var det agilitytävling på Söderåsen i Ljungbyhed. Beatrice och Ekeröds Laban vann hopptvåan och tog sin andra pinnen. ETT JÄTTESTORT GRATTIS
Här är bilder på valparna från i torsdag och längst ner en bild på Ekeröds Sicko (som kommer att kallas Messi)med sin nya familj i sitt nya hem. Resan till Göteborg hade gått jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar