onsdag 31 mars 2010

Hanarna har flyttat




I måndags var valparna 8 veckor och alla grabbarna flyttade till sina nya hem. Först åkte Ricco med familjen Englund hem till Tyresö. En lång resa men det hade gått jättebra. Sen var det Rockys tur att åka med sin nya familj till Viken där han ska bo hos familjen Jacobsson. Och till sist åkte busen Razze med familjen Larsson till Vallåkra där han ska få bo tillsammans med en annan gårdshund som heter Selma. Lycka till med era nya familjemedlemmar. Ronja är fortfarande kvar hos oss. Hon åker till sin nya familj i morgon torsdag.

I fredags så var jag och hämtade foderhunden Olivia som snart ska ha valpar. Hon fann sig genast väl till rätta i den nya hundflocken. Det känns som hon har bott här länge. Tänk så lätt de vänjer sig vid nya situationer. Hon är väldigt enkel att ha och göra med, lugn och glad. Jag ska börja ta tempen på henne idag så att man har lite koll. Hon kan ju göra som hennes halvsyster Ekeröds Nora "Hallon" gjorde. Hon fick valpar nästan en vecka innan uträknad tid. Jag tror inte det men man vet ju aldrig. GRATTIS säger jag till Hallon som fick 6 st jättefina valpar. Olivia kommer inte att få så många för hon är inte så stor men det ska bli spännande och se hur många det blir.

1 kommentar:

  1. Hallon tackar! Hennes mattar är mycket nöjda med henne - både vad gäller förlossning och nu mammarollen! Hon är så självklar som bara Hallon kan vara, och hennes små ser ut att ha det alldeles oförskämt bra. =) Stort lycka till till syrran Olivia och hoppas det blir precis lika mysigt för henne! =)

    SvaraRadera