söndag 26 september 2010

Kennelträff




Idag har vi haft kennelträff. Det var 20 Ekerödshundar som träffades. Det var så roligt att så många kom och det var verkligen kul att träffa dem igen. Vi gick tipspromenad och hade tävling om Ekeröds snabbaste hund. Snabbast idag var Ekeröds Laban, 2:a Ekeröds Quendi och 3:a Ekeröds Julius (Konrad). Det blev mycket prat och fotografering och korvätning. Vi hade också utställningsträning. Tipspromenaden handlade om gårdshundar och Ekeröds kennel. Vann där gjorde Konrad(Ekeröds Julius) och Messi(Ekeröds Sicko) de hade 9 rätt av 10. Jag vill TACKA alla som var här för att ni kom och gjorde så att det blev en jättetrevlig träff.

Här kommer lite kort. På det översta kortet ligger en valp från min senaste valpkull Ekeröds Sacke(son till Ekeröds Olivia). Han är snart 6 månader och tycker att man kan bli lite trött av att träffa en massa släktingar. Då är det skönt att vila sig lite på sin fäll.
På nästa kort så träffar Ekeröds Ricco 8 månader sin halvbror Ekeröds Oskar(Kalle)som är 3 år(söner till Ekeröds Jonna). Ricco tyckte mycket om sin storebror.
På det nedersta kortet är det Ekeröds Busan som är från min första dansk/svensk gårdshundskull. Hon är nu 11 år och tävlar fortfarande agility med framgång. Hon är även mamma, mormor och mormorsmor till en del av hundarna som var här idag.
Jag kommer att lägga in kort på alla hundarna som var här idag här i bloggen senare. Några i taget.

1 kommentar:

  1. Låter som om ni hade jättemysigt! Vad kul att få se lite kort oxå, ser fram emot fler. Sacke var verkligen lik vår Lotus (Sökarens Ballad) som ju är lika gammal. men så är de ju halvkusiner oxå. =)

    SvaraRadera