måndag 14 september 2009

Sofiero




Igår var jag på hundutställning på Sofiero. Det var bra väder med några pytteregnskurar. Pärlan gick i juniorklass och hon fick en 1:a och blev 5:a i konkurrensen av 12 st och det var jag jättenöjd med. Det var Birk Carsten från Danmark som dömde juniorklassen. Det var Bengt-Åke Bogren som dömde de andra gårdshundarna. Polly var med i Unghundsklassen och fick en 1:a och blev 3:a konkurrensen. Olivia var med i Öppenklassen och hon fick en 3:a eftersom hon är lite tunn. Jag hade förväntat mig en 2:a eftersom att jag vet att hon behöver mer hull och mer tid för att mogna. Så vi får komma igen när hon har växt till sig lite mer men hon skötte sig bra i ringen med Lillmatte Matilda. Det var första gången hon ställde ut. Jättebra! En verkligt rolig överraskning var att Ekeröds Oskar "Kalle" var med på utställningen. Jag har inte sett honom sedan han var valp så det var verkligen kul att träffa honom. Han har blivit jättefin och han är väldigt lik Jonna i huvudet. Han fick en 2:a igår eftersom domaren tyckte att han behöver bredda sig i bröstkorgen. Kalle och hans matte Connie tränar mycket tillsammans och han älskar att träna. De tränar spår, sök och har nu börjat med agility. Han tycker också om att åka med på familjens båt. Alltså en härlig hunddag. Här ovanför är bilder på Ekeröds Oskar "Kalle"

2 kommentarer:

  1. Hade varit kul att vara på sofiero men jobbade tvärr...

    SvaraRadera
  2. Grattis till resultaten på Sofiero, och vilken kul överraskning att Oskar (Kalle) var där! Kul att se kort på honom. =)

    Själv är det väldigt lugnt på hundfronten här, det är bara härliga sensommarpromenader som står på schemat. Jag har tyvärr inte träffat Hallon så mkt det senaste så vi har inte hunnit träna agility någonting sen Tollarp. =(

    Sensommarhälsningar/Yohanna med flock

    SvaraRadera